27.4.2012

TestiPipa

WAROITUS: Seuraava postaus sisältää kuvia joita ei suositella ihmiskunnan silimilöille katseltavaksi.

Ompelin itselleni pipan. Tarkoitus oli testata paria uutta kujetta pipoloihin: rypytystä ja laskostettua pipahuippua. Hah, ette ikuna usko, mutta onnstuin molemmissa ENSIYRITTÄMÄLLÄ!!!!! Siis minä, ja ensiyritys, uskomatonta!

Tästä lopullisesta versiosta jätin rypytykset pois. Tarkoitus oli saada aikaan sellainen timmi, pyöräilykypärän alle just passeli pipa. Sellanen tästä sit tulikin, tosin varmaan pitää tosta pipan mitasta reilusti lyhentää. Ja sit ne kammottavat kuvat! Silmät kiinni viimestään nyt!

 Kuinka monta kuvaa pitää itsestään räpsiä, että käsittelyn avulla edes jostain niistä saa ehkä jotenkin julkaisukelpoisenversion??? (vastaus: liian monta)
 Enks oo aika gangsta?
No ei se menny ihan niin huipusti mitä teille hehkutin, mutta siis come on: Ei reikiä!!!!!

Ja kankaana tässä on käytetty vanhaa, pieneksi jäänyttä paitaa.

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kuvissa mitää vikkoo oo! Kaunis nainen ja hyvin otetut kuvat.

Ja hieno pipo :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos :)

Milla kirjoitti...

jessus sie oot sit reipas ja ahkera ja ja ja kateellinen olen. no ehkä mieki sitten taas saan jotakin aikaiseksi kun tuo kakkonenkin hieman kasvaa.. ei tarttee pelätä että jää ykkösen jyrän alle :D

Hanna kirjoitti...

Yksi ylimääräinen vapaapäivä tekee ihmeitä. :)

Purnauskis kirjoitti...

Tosi kiva lopputulos! Tykkään tuosta rypytyksestä kovasti! Miten sellainen onnistuu?

Hanna kirjoitti...

Kiitos! Mie tein rypytyksen kikkailemalla saumurin säädöillä (veti suoraan saumasta kangasta ryttyyn), mutta yksinkertaisin on ommella koneella suoraa pitkää tikkiä saumaan ja sitten kiristää niistä.