19.4.2012

Elossa ollaan!

Hellou kaikille ja mukavaa kesän odotusta!
Kotvanen on kulunut edellisestä postauksesta. En tiedä miksi, mutta jostain syystä on vaan tullut pidettyä luovaa taukoa bloggaamisesta. Kuten aina, into on hirmuinen, mutta edelleenkin ne työt haittaa harrasteita ja lottovoitto karttelee minua kuin ruttoa.

Tässäpäs viimeaikojen juttuja.Tämän käsipussukan ompelin jo useampi kuukausi sitten. Halusin testata omaa kaavaani ja hyvin pelitti. Ehkäpä pari pykälää isompi ja taskullinen pussukka olisi kuitenkin enemmän minun mieleeni, joten tämä saa kodin varmaan jonkun pienemmän tytön hoivasta. Kankaana jotain ikean puuvillaa, josta aikanaan hamoset likoille ompelin ja on muuten ollut kestävää!Veljen vaimo heitti idean kuolalapuista ja niitä testailin ihan tässä justiinsa (en juu itselleni). Näistä pari lähtee tyttöjen serkulle testiin.Minulla on kamala kasa kankaita, joille en ole oikein käyttötarkoitusta keksinyt. Pari viikkoa sitten näin taasen jossain blogissa ihania kangaskoreja ja siitä se idea sitten lähti.Näitä syntyy varmasti lisää.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kuolalaput on ihan parhaita, kiitos! Kannatti vinkata ;) ja noita kangaskoreja meinasin tehdä itekin, käytitkö vahvikekangasta että pysyy kuosissa?

Hanna kirjoitti...

Tää kangas on sen verran napakkaa etten laittanu vahviketta, mut jos ois esim. perus lakanakangas paksuutena niin kannattaa laittaa vahvike ellei halua lörppää. Hyvä et kuolalaput pelitti, niitä sit lisää tehtailemaan :)