4.5.2012

Enkelini Alma ja muita kertomuksia

Eilen iski pakonomainen himo päästä näpräämään ompelukonetta ja pieniä kangastilkkuja. Aikani nyhrättyäni syntyi Alma.
 Alma on leikelty pienistä kangastilkuista silmämääräisesti, ilman kaavoja ja sen suurempia suunnitelmia.
 Almalle ommeltiin myös henkselihame, ettei olis niin alaston olo.
 Kenenhän luo Alma pääsee elämän ihmeitä ihastelemaan?
 Sitten ihan totaalinen hurahdus: kirppikset! En tiedä miksi vasta nyt, mutta tänä keväänä se iski. Kirpparibuumi. Vaikkas mitä olen löytänyt.
 Nämä molemmat on minulle just sopivia, mutta tod.näk minun pitää ne muokata lapsosille sopiviksi, koska eihän se niin voi mennä että vain vanhin saa uusia vaatteita ja muut jää ilman. Tuo Nanson trikoomekko maksoi 0,75€ ja voin väittää et on ihan iskemätön...
Miula on kirppareilla sellainen 2€ sääntö ja se on tosi kova kun puhutaan täkäläisistä kirppareista. Eli jos joku tuote on kiva ja maksaa max 2€ niin se lähtee mukaan, yli 2€ maksavat "ihan kivat" vaatteet jäävät hyllyyn. Jos joku vaate/tuote on aivan huippu, mutta maksaa yli 2€ niin sitten pähkäillään että otetaanko vaiko eikö... Tänäänkin jäi kirpparille kasa ihania 6€ prinsessamekkoja, mutta.... 

Näistä yllänähdyistä tuotteista yhdet lasten sammarit maksoi 2,5€, muutoin kaikki on "säännön" mukaisia ostoksia. Kallein ostokseni on 6,5€ Harry Potter kirja.

1 kommentti:

Milla kirjoitti...

mieki haaveilen kirppareille pääsystä. vielä tuokin on jääny haaveilu asteelle, kun illat on menny piha hommissa ja lasten hoidossa. viimestään sitten otan ittelleni kirppari vapaan kun täällä on "mega" kirppis ja ihmiset saa itte myydä tavaroitaan.