23.2.2012

Sairastuvalta tervehdys!

Täällä sitä ollaan. Kohta viikko oltu kotona ja sairastettu. Toivottavasti ab kuuri alkaa pian purra tähän karmivaan yskään. Puri tai ei, lauantaina kutsuu leipätyö.

Koska lepäytyä pitää, on tullut tehtyä käsitöitä jos jonkinlaista (nehän ovat parasta lepoa sielulle ja ruumiille).
Ekaksikin erehdyin tilamaan söpöjä kankaita ja nappeja. Tietäähän sen sitten mitä siitä tulee: TEHDAS.



Näitten tehtailu vaan on niin kivaa!



(ja peukaloa kuluttavaa)
Mutta näin ihania pieniä juttuja ei vaan voi vastustaa. Näitä tuli tehtailtua enemmän mitä kuvat kertovat, mutta epäilen, että ette halua nähdä otosta jokaisesta pompulasta.
Nämä matkasivat firman puolelle (no osa myös omien tyttöjen tukkiin).



Miula on aivan tautinen kasa kestovaippa -kangas jämiä. Niitä on niin paljon, että ihan hävettää ja TURHAUTTAA. Päätin tänään tarttua härkää sarvista (vai lehmää tissistä) ja surrRRrrauttelin liivinsuojia. Iloisena voinen kertoa, että kangasmenekki oli kuin pieru Saharassa....



Jep, te tietänette mikä tämä on.... se on kankainen... sen voi ottaa kaveriksi vaikka kauppareissulle.... ja se vaan on niiiiiiiiiin ihana :) . Tällä kertaa muovikassimallikangaskassi autoilla. Joka pojan U-NEL-MA, ihan saletisti.

Miula on muuten ISO ongelma nimeltä kangasvarasto. Siellä on ihan kamalasti tavaraa, josta 98% on sellaista mihin en tahdo koskeakaan. Ja se on oikeasti ONGELMA, koska olen päättänyt, että uusia kankaita ei taloon tule ennen kuin suurin osa noista on ommeltu..
Jep, taidan täyttää suomenmuan liivinsuojilla tai jollain...
Projekti tod.näk tulee kestämään kauan, varmaan muumioidun koneideni äärelle ennen päätöstä.

6 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Täällä on tuo sama ongelma....Varasto täynnä kankaita, eikä niistä kovinkaan moni enää innosta tekemään mitään.... :O( Ja tuo sinun kassi...noista vaan ei voi olla tykkäämättä, mutta vieläkään en sitä omaa ensimmäistäkään ole saanut aikaiseksi.

Hanna kirjoitti...

Mukava kuulla että muilla sama ongelma. Mie vaan viherrän täällä kateudesta kun toisten blogeja kattelen ja niitä ihania kankaita. Kyllä se siulakin vielä se kassi syntyy :D

Hanna kirjoitti...

Ja mukava kuulla piti kirjoittaa "mukava", eihän se oo mukavaa kun ei omat kankaat innosta.

Tiina kirjoitti...

Vinkki: ellillä ja mulla on kohta synttärit. Eli käytä kangasvarastoa ja mielikuvitusta, kiljumme riemusta jos niistä syntyy jotain :)

Milla kirjoitti...

Mie vinkkaan että tee noita alustoja! Laitat vielä jonkun tarra/naru viritelmän että sen saa sievään nippuun niin avot! Meillä alusta on koko ajan käytössä ja itse asiassa voisin tilata siulta toisen matka käyttöön. ;D

Sara kirjoitti...

Toivottavasti siellä on jo flunssa selätetty, kun täällä on taas uusi flunssa aalto rantautumassa...Ihania pieniä ompeluksia..Mulla on myös ongelma olen kangashamstraaja..En ehdi ommella sitä mukaa kun ostelen ihania kankaita ilman tarkoitusta, että mitä tekisin niistä edes :) huh huh :D