14.6.2011

Räsyinen matto ja uusi addiktio

Tein eilen kirpparilta löytöjä, 6 eurolla tarttui mukaan 6 keijuaiheista leimasinta, säkillinen matonkudetta, poppana (joka päätyi leikkimökkiin kynnysmatoksi) ja purkillinen nappeja. Ensimmäisenä koukkukäteni tarttui matonkuteisiin ja niistä syntyi leikkimökkiin tällainen pyöriäinen:Halkaisija n. 60cm. Kudetta jäi vielä sen verran että toinen matto syntynee kunhan vain koukkukäsi toipuu tästä koetuksesta, yllättävän raskasta virkata tuollaista paksua puuvillanauhaa.

Ja sitten se uusi addiktio... Liittyy myös virkkaukseen.Virkatut kukkaset, jotka eivät ole pelkkiä kukkasia vaan...Pinssejä/rintaneuloja. Harmi vain että meidän kaupan virkkauslankakokoelma oli lyhyesti sanottuna MitäänSanomattomanTylsä. Toisaalta hyvä niin, säästyi rahat. Langat jotain virkkauslankaa Prismasta ja nuo kannat taitaa olla sinooperin varastosta jos oikein muistan.

3 kommenttia:

milla kirjoitti...

ihan tuli kauhia himo päästä virkkaamaan.. mutta kun ei taidot taida riittää muuhun kuin hiiren häntään.. kovasti oot taas ahkeroinu.

Mie ite kirjoitti...

Kyllä sieki tuommosta virkata ossaisit, etit vaan netistä perus ohjeet niin johan onnistuu, siitä vaan koukuttelemaan hiekkalaatikon reunalle.

Tiina kirjoitti...

Mulla kans taidot jää siihen hiirenhäntään, kokeiltu on ohjeiden mulaan jotain muuta väkertää mutta hermot vaan meni! Onneksi eero ja muutki sukulaiset osaa virkata ni mun ei tarvi ;)
Ootan kovaati että näen sen leikkimökin tosihommissa!