1.9.2010

Synttäripäivän judanssitUusi vuosikymmen, vanhat kujeet uusilla mausteilla. Aamulla syliini tulvi paketti toisensa perään, täytyy sanoa, että meikäläisen lapset tuntevat äitinsä.Koska minulla sattui nyt olemaan vapaapäivä, päätin käyttää sen juhlan kunniaksi kaikkeen mieluisaan puuhaan. Ensimmäisenä katsoin leffan.

LIISA IHMEMAASSA oli juurikin niin hyvä kuin odotinkin. Tämä on pakko katsoa pian uudestaan. Johnny Depp oli kerrassaan mainio roolissaan, eikä Mia Wasikowskan suoritus jäänyt yhtään huonommaksi. Se mistä en pitänyt, on tämä suomalaisen dvd version kansi. Jep jep, pikkumaista tosiaan, mutta minua ärsyttää kun näissä kansissa Johnny Deppin kuva on nostettu etualalle, vaikka elokuva kertoo Liisasta. Elokuvan arvosanaksi täysi 10.

Kun elokuva oli katseltu, päätin siirtyä toisen lepitouhuni pariin, eli ompelemiseen. Projektiliastalla oli vielä yhdet pul rukkaset esikoiselle, joten ne tuli väkerrettyä.Ja kun rukkaset olivat valmiit, siirryin projektiin, joka on kestänyt jo vaatimattomat 4 vuotta. 4 vuotta sitten sain kasan käytettyjä vaatteita, joiden seassa oli 86 cm bodeja. Yhdelläkään meidän lapsista en ole niin isoja bodeja käyttänyt, joten leikkasin niistä helmat pois, ja tarkoitus oli hurauttaa näistä paitoja. No kas kas, siihen se homma sitten jäi, leikkaamiseen, sen jälkeen ei asialle ole tapahtunut mitään, ei ennen tätä päivää.

Hurauttelin paitaan erivärisiä palloja, ja niille omat ilmeet. Lisäksi helmaan värillinen trikoo ja tässä tuunauksen lopputulos (näyttää livenä paremmalta, onneksi):Koska omista muksuista nuorimmainenkin käyttää jo 104cm vaatteita, saa tämä paita matkata kummitytölle, jos vaan hän sen huolii. Vielä kaksi vastaavaa paitaa odottaa vuoroaan ompelukoneen vierellä.

Tämä päivä sisälti suuren yllätyksen. Ovikello soi, ja siellä oli minulle elämäni ensimmäinen kukkalähetys, ihan amerikkalaiseen leffatyyliin :). Ja kaiken huipuksi postilaatikossa oli paketti siskolta: itse tehty rannekoru. Aivan mahtava ja juuri passeli!!!!!!

2 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

sulla on kyllä tosi kivoja ideoita. vitsit mikä ideanikkari. ihan toisenlaista kuin muissa blogeissa.

Mie ite kirjoitti...

Kiitos Unikuu <3