4.10.2009

I'm in löööööööööv

uuteen ompelukoneeseeni nimittäin.
Viikon alussa ompeluhuoneeseeni ilmestyi tällainen kapistus


Suoraan enklannin uljailta mailta. Koneen saapuminen oli odotettua hitaampaa (tai sitten mitä olen vaan sellainen hoppuheikki), mutta siinä se nyt on. Ensimmäiset kuminauhat ja saumat olen jo ommellut enkä voi muuta kuin hurrata, AI-VAN MAH-TA-VA!!!! Ompelukoneella siis todellakin on väliä!!! Edellinen puurtajani jää täysin kakkoseksi tämän rinnalla.

Noh, jos hyvää niin kyllä myös pahaakin. Konehan on mekaaninen, mutta tai niin minä luulin.. tähän versioon on kuitenkin laitettu kaksi hienoutta... ensimmäinen on led valo, joka näyttää minkä ompeleen olen valinnut...... no ei näytä ei!!!! kerpele.. Toinen vika löytyy nappulasta jota painamalla neulan tulee nousta tai laskea, ei toimi ei... Jälkimmäinen ei ompeluun juurikaan vaikuta, ensimmäinen vika puolestaan hidastaa toimintaa reilusti. En vielä tiedä vaadinko takuuhuoltoa, se kun on sitten varmasti taas pitkä prosessi...


Koneen päällä on luukku, jonka alta löytyy paininjalat, kätevä ommeltaulukko josta voi luntata millä paininjalalla mitäkin ommelta tehdään, mikä tulee olla tikin pituus/leveys enimmillään/vähimmillän jne. Ompelulanka jää myös tänne alle piiloon jos niin haluaa.


Ja muut apuvälineet sijoitetaan perinteisesti tänne, tässäkin suuri plussa siitä, että tätä koteloa ei tarvitse irrottaa koneesta, riittää kun aukaisee luukun.

Koneen töpselin pää piti tietystikin muuttaa suomalaiseen versioon. Sen meillä hoiti asian osaava sukulaismies, kiitokset hänelle!

Eiku surrur... tää katselee itselleen jo uutta saumuria ;)

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

No niin ja kun koneella ompelin vähän enemmän niin vikojen syytkin selvisi (ne on käyttäjässä).. ;)

milla kirjoitti...

jaa-a täytynee rueta keksimään kaikkee mitä voisit meille ommella tuolla uudella ihanuudellas...