3.1.2012

Pipo, pipompi, pipoin.. The Pipo!


Karkasiko käsistä??? En myönnä mittään.
Näin talvisaikaan voisin sanoa, että tarpeeseen tulivat.

Jossain näin kivan neulotun pipon jossa oli kaksi tupsua korvina.. Minusta virkkaaminen on kivempaa ja tykkään että lasten pipoissa on korvaläpät, joten siitä vain soveltamaan.

Lanka: Novitan Kelo
Koukku: nro 8
Langan menekki: vajaa kerä
Aika: n.1 tunti
Koristelulanka: Novitan isoveli.

Tein pipoja kahta kokoa. Molemmissa tein aloituslenkkiin 7 kiinteää silmukkaa. Ja tästä sitten jatkoin tasaisesti kasvattamalla silmukkamäärää 40 pienemmässä ja 46 isommassa. Sitten vain koukuttelin kunnes pipo näytti sopivan korkealta lapsen päässä. Korvaläpät paikoileen. Koristusta kehiin ja siinä se on.
Pipojen PIPO.

Tarkempaa ohjetta en kirjoittele koska RuttuNutun blogissa on aivan mainio ohje tällaiseen pipoon. Siitä minäkin sovelsin ohjetta omemmakseni. Keskimmäiselle ei nyt sattunut just passelia pipoa. Pienempi versio puristaa ja isompi pyörii päässä, ajattelin jos yrittäisin vuorittaa sitä isompaa.

Ja tarkkasilmäiset varmaan huomasivat, näitä tuli tehtyä 4 kipaletta, miltei yhdeltä istumalta.

5 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania!!Kiitos muistamisesta! Hyvää päivänjatkoa! terveisin Riitta Sinikka.

Tiina kirjoitti...

ihanat pipot!

Anonyymi kirjoitti...

no ootpas ollu ahkera ja nopee. Mie vasta kattelin sitä ruttunutun ohjetta ja haaveilin et josko sais aikaseks jollekki :)
Kyllä mie täälläki piipahtelen päivittäin .. en vaan oo jättäny kommentteja ku olevinnaan se on niin työlästä ..hih ..sanavahvistuksien kaa on ollu joskus ongelmia .. terkkuja ! piilomummo

Saga kirjoitti...

Nopeasti olet näitä naputellutkin. Itsellä on kanssa oma samanlainen ohje ja tykkään kanssa tehdä sillä näitä pipoja.Tuo eka on tosi hyvän värinen.

Hanna kirjoitti...

Kiitos :)