3.8.2011

KolmenKopla

Meillä asuu kolmen kopla. Niillä on pitkät hiukset ja iltaisin ne kihertää ruokapöydässä. Aamuisin niitä kiukuttaa eikä ne haluis millään herätä. Joskus ne kiusaa toisiaan, mutta yleensä ne on kavereita keskenään. Jos annat niistä yhdelle jotain, niin voin kertoa että pian tulee kaksi muuta kinuamaan itselleen sitä samaa mitä se yksikin sai. Niin se toimii, KolmenKopla.



Tässä otos siitä onnettomasta yksilöstä joka sai pakit, ja miksihän?



Näitä en kolmikolle uskaltanut näyttää.



Mutta tässäpä tämän päivän "miule kans" mourunnan aihe. Ompelin kakkoselle tämän syyspipon ja niinhän siinä kävi, että tylsä sydän pipo ei kelvannut kenellekään ja äiti istui koneelle ja surrasi pari uutta pipaa.



No nyt on KolmenKoplalle ommeltu pipoja syksyksi. Jos kerrankin kuulen että "miula ei oo yhtään hyvää pipoa" niin tämä mamma pakkaa ompelukoneen pakettiin ja ottaa äkkilähdön etelän lämpöön.

4 kommenttia:

Oranssi kirjoitti...

Mullakin kolme lasta. Aika usein sai selittää, että tällä kertaa löytyi alesta tätä kokoa oleva paita/housut/whatever ja ensi kerralla ehkä muuta. Ompeluahan en juuri harrasta.

Nykyisin ostavat enimmäkseen itse kuteensa. Tosin esim. herkkujen kanssa ollaan tarkkana, ettei toinen saa enempää - ikinä. Toimiva systeemi kahdelle lapselle olisi että toinen jakaa ja toinen saa valita ensin omansa. Kolmen kanssa siinäkin on kikkailunsa. Onneksi vanhin joustaa.

Ok. Ehkä tää on meillä jo historiaa. Isoja kun ovat. Muistelin menneitä.

milla kirjoitti...

täällä yks tai itse asiassa kaksi vois toivoo syksyksi tollaset ihanuudet päihinsä ;D jookos jookos saadaanhan?!?!?!?

Mie ite kirjoitti...

Oranssi: Hih, kyllä menneitä saa muistella täällä :)

Milla: voin yrittää ommella, sulle varmaan mahtuu samalla kaavalla tehty, kinkulan nupin ympäryksen jos saisin, niin yritän saada oikeen kokoista aikaan... Pitäs ne hautajaiskamppeetkin ehtiä tytöille ommella.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania!!!Täytyypä tuunata Liinankin pipoa tuollaisella rusetilla :)

T. Jossu