2.4.2011

Kevättä helmoissa

Kangasvarasto tursuaa ylitarjontaa, sille on tehtävä jotain jos mielii saada uusia entistä ihanempia täytteitä kaappeihin. Helppoa ja simppeliä siis kaivataan.

Mikun blogista pongasin joskus kivan hameen ohjeen ja lähdin sitä sitten toteuttamaan. Tämä olisi pitänyt tehdä hyvin joustavasta kankaasta, mutta valitettavasti tuo pallotrikoo ei niin paljoa jousta mitä olisin toivonut, mutta ei se mitään... ongelma vain oli, että tuo vaaleanpunainen trikoo puolestaan jousti kovastikin :D, ei sekään mitään, varsin kelpo tuotos tästä silti tuli, ensimmäiseksi yritykseksi.




Alunalkaen suunnitelin tekeväni tämän esikoiselle, mutta koska häntä ei kiinnostanut tulla sovittamaan vyötäröresoria ja pikkusisko sattui paikalle, niin totesin että tehdään tämä sitten tälle meidän "pinkki, pinkimpi, pinkein" -prinsessalle.




Hameen pitäisi oikeasti rypyttyä huomattavasti enemmän noista poikkisaumoista, mutta tosiaan, pallotrikoo ei joustanut riittävästi.


Minulla on näitä pul kankaan jämiä aivan hirmuisesti, nyt hurauttelin jälleen neliöitä, ne sai sisälleen herneitä ja puuroriisiä. Matkaavat toukokuussa eräälle yksivuotiaalle kummitytölle, ssssh, ei kerrota hälle vielä mitään ;)

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

kivan näköinen hame!

Hanna kirjoitti...

Kiitos! Hilpsun suosikki tätä nykyä.