16.2.2011

Tonnikalapiirakka



Eilen alkoi mieli tehdä tonnikalapiirakkaa. Mistä lie mieliteko tullut, en nimittäin ole ennen moista ihmettä syönyt. Kurkistus jääkaappiin ja eikun säveltämään.

POHJA:
3 dl vehnäjauhoja
suolaa
150 g margariinia
0,5 dl maitoa

Margariinin ja jauhot nypin ensin ja sitten päälle kippasin maidon. Taikinan taputtelin tasaiseksi piirakkavuualle, vuoka uuniin 225 astetta ja 10 min.

TÄYTE:
n. 3dl kypsää riisiä
1 prk tonnikalaa
1/2 paprika
1/2 punasipuli
1 raaka muna
chili maustetta
paprikajauhetta
sitruunapippuria

Tämän seoksen heitin esipaistetun pohjan päälle.

PINNALLE
1 prk ranskankermaa
2 munaa
reilusti juustoraastetta

Tämä seos sitten heitettiin täytteen päälle.

Piirakka uuniin 200 astetta n. 30 minuuttia.

Hyvää tuli! Ehkä hieman reilummalla kädellä olisi voinut mausteita laittaa. Ja yön jälkeen maku on vain parantunut!

1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

näyttää ja kuulostaa hyvälle! Täytyy joku päivä kokeilla, maistuu varmaan pienelle tonnikalahiirellekin :P